Ben van Duin - Reviews

Reviews

Dien uw review in.


* Verplicht veld

tijdloos eigentijds

03 Aug 2014 door Nancy en Harrie

De afgelopen 10 jaar heeft Ben ons diverse keren geholpen bij de inrichting en later een tweetal verbouwingen van ons huis.
Heel veel aandacht voor de oorspronkelijke architectuur, die hij kleurde met eigentijdse elementen.
Met veel geduld, enthousiasme, veel inspiratie en een goed humeur heeft hij ons bijgestaan.
Nog dagelijks zijn we blij met zijn hulp!

Nancy en Harrie


Plezier en Passie

04 Jun 2014 door Brigitte De Goeij

Een rode keuken! Een aardse kleur die het hart vormt van de keuken en het huis. Wat een feest. Ben heeft met zijn ontwerp een belangrijke bijdrage geleverd aan het plezier en de passie die mij voorstond toen ik samen met hem aan dit project begon.Het proces heeft een half jaar geduurd maar wat heel belangrijk is de tijd en aandacht. Je moet alleen de keuze maken als je echt weet wat je wil. En daar ligt voor mij de kracht van Ben die daarin meedenkt, meebeweegt, tekent maar ook kritisch blijft. En natuurlijk de mooiste keuken ontwerpt waarbij over elk detail is nagedacht. Uiteindelijk heb ik een keuken waar ik volledig achter sta( en dagelijks in sta) en een leven lang plezier van heb.


Genieten

02 May 2014 door Jeroen & Monique

Nog dagelijks genieten wij van het resultaat van jouw advies over onze woonkamer en we zijn er dan ook van overtuigd dat je vanuit je nieuwe bedrijf mooie dingen zult gaan doen.
Op dit moment hebben we geen concrete behoefte aan interieurarchitectuur maar mocht dat in de toekomst veranderen dan komen we graag bij je terug. En, in de veronderstelling dat mondelinge reclame en netwerken altijd zinvol zijn, bevelen we je graag aan bij onze familie, vrienden, kennissen en collega's.
Succes en hartelijke groet,
Jeroen en Monique Tonnaer


in'to Languages

22 Apr 2014 door Liesbet Korebrits

Ben van Duin is onze vaste inrichtingsadviseur cq uitvoerder van inrichtingsprojecten voor onze kantoren en leslokalen in Wageningen en Nijmegen.
Hij is in staat om onze bedrijfsfilosofie te vertalen in onderscheidende en hele eigentijdse interieurontwerpen.
Vanuit het idee dat vorm en functie samengaan, weet hij onze werkomgeving steeds optimaal vorm te geven in een sfeer die helemaal bij onze organisatie past. Of het nu om een verlichtingsplan gaat, of om een totaalplan. Onze medewerkers en onze cursisten ervaren het als een inspirerende omgeving, waar het zeer aangenaam verblijven is.

Liesbet Korebrits
Directeur Radboud in'to Languages en Wageningen in'to Languages Expertisecentra voor taal en communicatie


Goed adviseur en een fijn mens!

19 Apr 2014 door Jan Hoppenbrouwers

Ben van Duin is een geweldig ervaren interieurarchitect met passie. Hij bedient je van advies waar je iets aan hebt en mee verder kunt. Ben is ook nog zeer prettig gesprekspartner en een bijzonder aangenaam mens, wat wil je als klant nu nog meer?


"herrezen”

17 Apr 2014 door Marijke en Gérard

Beste Ben,
Blij te vernemen dat je "herrezen” bent.
Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken en de advisering door jou om tot deze keuze te komen.
Wij wensen jou veel succes toe en doen graag een beroep op jouw deskundigheid indien nodig.
Hartelijke groet,
Marijke en Gérard Vaessen.


Ben van Duin , 0.0 0.0 6 6 De afgelopen 10 jaar heeft Ben ons diverse keren geholpen bij de inrichting en later een tweetal verbouwingen van ons huis.Heel veel aandacht voor de oorspronkelijke architectuur